Helsingin Kanoottiklubi (HKK) järjestää Helsingin Melontakeskuksessa aikuisten kajakkimelonnan alkeiskursseja, joilla opitaan melonnan perusteet.

Aikuisten kurssit kestävät yhteensä 10 tuntia. Maanantaisin alkavat kurssit käynnistyvät ilmoittautumisella klo 17:45, näiden kurssien kurssipäivät ovat maanantai, tiistai ja torstai tai maanantai, tiistai, keskiviikko; opetus alkaa kaikkina päivinä klo 18:00. Lauantaisin alkavat kurssit alkavat ilmoittautumisella klo 10:00 ja jatkuvat sunnuntaina klo 10:00 alkaen. Kurssipäivien kesto on arkipäivisin noin 3 tuntia kahtena ensimmäisenä päivänä ja nelisen tuntia viimeisenä. Viikonloppukurssi kestää molempina päivinä viitisen tuntia.

Kurssit on tarkoitettu yli 16 vuotiaille.
Kurssipaikkana on Helsingin Melontakeskus, Rajasaarenpenger 8, 00250 Helsinki.

Kurssin käyneillä on mahdollisuus liittyä seuran jäseneksi ja liittymisetuna heille tarjotaan liittymisvuonna vapaa kaluston käyttö. Tervetuloa kurssille!

Ilmoittautumisten vahvistaminen: Kurssi-ilmoittautumisia ei erikseen vahvisteta.

Kurssin järjestämisen edellytyksenä on min. 10 oppilasta, ilmoitamme mahdollisesta peruutuksesta, mikä on äärimmäisen epätodennäköistä, ilmoittautuneille yhtä viikkoa aikaisemmin ja sovimme korvaavasta kurssiajasta.

Valitse sopiva kurssin ajankohta täältä, josta pääset siirtymään ilmoittautumislomakkeeseen.

Kurssiohjelma

Kurssivarusteet

Melonnan kontraindikaatiot

Varustesäilytys

Kurssilaisilla on mahdollisuus vuokrata 2 eurolla säilytyskaappi varustesäilytystä varten kunakin kurssipäivänä.  Emme suosittele tarpeettomien arvoesineiden ottamista mukaan kursseille. Järjestäjä ei vastaa kurssilaisen varusteista.


Mikäli sinulla on kysymyksiä kursseista tai niiden järjestelyistä, ole hyvä ja ota yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kelikamera

Go To Top