Ajankohtaista
images/spinners/IMG_0257.JPG

 mainos1

Kesällä 2024 uusia ilta- tai viikonloppukursseja aikuisille
Kurssiaikataulu julkaistaan helmikuussa 2024

 

Melontakurssin järjestämistä koskevat ehdot

 1. Kurssiin kuuluvat välineet

  Melontakurssin maksuun sisältyy kurssin aikainen kajakin käyttö, mela, aukkopeite ja kelluntaliivi. Ohjauksen aikana kurssilaisen käyttöön annetun kajakin ja varusteiden kurssikäytölle ominainen kuluminen ja vahingoittuminen sisältyvät seuran ohjaustoimintaan.

 2. Kurssiohjelma

  Melontakurssi järjestetään seuramme verkkosivuilla ilmoitetun ohjelman mukaisesti, mutta siitä voidaan poiketa esimerkiksi säätilaan liittyvien syiden vuoksi. Muutosten taustalla on kurssilaisten turvallisuuteen liittyvät syyt. Kurssin ohjelma on yhteinen kaikille kurssilaisille.

 3. Vakuutukset

  Helsingin Kanoottiklubi ry:llä on toiminnan vastuuvakuutus. Seura ei ole vakuuttanut kurssin oppilaita tai näiden henkilökohtaisia tavaroita.

 4. Kurssilla sattuneet henkilö- ja esinevahingot

  Kurssilaisen tulee ilmoittaa viipymättä ohjaajalle häntä itseään kohdanneista fyysisistä tai hänen käyttämäänsä materiaaliin liittyvistä vahingoista.

 5. Säätilan vaikutus kurssin toimintaan

  Seuralla on harkintansa mukaan oikeus poiketa kurssiohjelmasta tai peruuttaa kokonainen kurssipäivä sellaisen säätilan vuoksi, joka vaarantaisi kurssilaisten turvallisuuden tai viihtyvyyden. Mikäli kurssipäivä jouduttaisiin edellä mainitusta syystä peruuttamaan, kurssilaisille tarjotaan sen tilalle korvaava aika siten kuin se seuran loppukauden kurssiohjelman puitteissa voidaan tehdä.

 6. Seuran oikeus peruuttaa kurssi

  Seura voi peruuttaa kurssikalenteriin merkityn melontakurssin, mikäli kurssille ilmoittautuneiden henkilöiden määrä on alle kymmen. Seura ilmoittaa kurssilaiselle, mikäli kurssi jouduttaisiin peruuttamaan ja tarjoaa ensisijaisesti paikkaa toiselle kurssille. Mikäli uusi aika ei sovi, seura palauttaa kurssimaksun lyhentämättömänä.

 7. Ilmoittautuminen kurssille

  Melontakurssille ilmoittaudutaan verkkosivumme kautta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 8. Kurssiajan tai –päivän siirtäminen

  Seura pyrkii noudattamaan kurssilaisen hyvin perusteltuja toiveita kurssiajan tai –päivän siirtämiseksi, mikäli se on mahdollista toteuttaa muiden kurssien yhteyteen.

 9. Kurssimaksun suorittaminen

  Kurssimaksu tulee suorittaa seuran ilmoittamalle pankkitilille viiden pankkipäivän kuluessa ilmoittautumisesta. Maksu tulee suorittaa käyttäen ilmoittautumisen yhteydessä saatua viitenumeroa.

  Mikäli kurssimaksua ei viiden pankkipäivän jälkeen näy seuran tilillä, kurssi-ilmoittautuminen peruuntuu ilman erillistä seuran tekemää ilmoitusta.

 10. Omat varusteet

  Kurssilainen vastaa itse melontavaatetuksestaan. Seura ei ole vastuussa niiden kastumisesta, vahingoittumisesta tai häviämisestä. Seuralla ei ole tarjota kurssimaksuun kuuluen lukittavia pukukaappeja, mutta kurssilaisten yhteinen varusteiden säilytystila löytyy.

 11. Kurssin peruuttaminen

  Mikäli haluat peruuttaa ilmoittautumisesi kurssillemme ilmoittautumismaksun suorittamisen jälkeen, veloitamme siitä peruutusmaksuna 30 euroa. Kurssimaksun palauttaminen edellyttää lääkärintodistuksen esittämistä tai työnantajan todistusta työesteestä.

 12. Kurssin keskeyttäminen

  Kurssimaksua ei palauteta, mikäli kurssilainen keskeyttää kurssin tai on estynyt osallistumasta siihen sen kaikkina päivinä. Seura pyrkii tarjoamaan korvaavan kurssiajan tällaisessa tapauksessa siten kuin se seuran loppukauden kurssiohjelman puitteissa on mahdollista.

 13. Terveydelliset rajoitteet

  Ilmoittautumalla kurssille, kurssilainen vahvistaa tutustuneensa seuran verkkosivulla julkaistuihin melonnan kontraindikaatioihin, harrastuksen aloittamista mahdollisesti rajoittaviin tekijöihin.

 14. Henkilörekisteri

  Seura säilyttää verkossa tehdyt kurssi-ilmoittautumiset kuluvan melontavuoden viimeiseen päivään asti. Tietoja voidaan käyttää mm. yhteydenpitoon ja koulutuksen kehittämiseen sekä toiminnan tulevaa markkinointia koskevaan tilastointiin.

  Kurssin alkaessa kerätään kurssilaisilta kurssin aikaisen ohjaustoiminnan kannalta tarpeellisia henkilötietoja erillisellä lomakkeella. Lomake on katsottavissa tästä. Tiedot säilytetään enintään yhden kuukauden ajan kurssin päättymisen jälkeen.

 15. Kurssin aikana otetut kuvat

  Seuralla on lupa julkaista kurssin aikana otettuja kuvia omissa viestintäkanavissaan ilman erikseen kysyttyä lupaa.

Ota yhteyttä

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön.